● REC: Summer in Koprivnica

● REC: Summer in Koprivnica

Radionica će osim tinejdžerima, biti poticajna i mladim poduzetnicima u Koprivnici da nauče kako YouTube iskoristiti za marketing i komunikaciju, odnosno kao prodajno-promotivni kanal budući da video sadržaji sve više dobivaju na važnosti.

Želite postati YouTuber, kreativni producent, scenarist ili nešto drugo vezano uz video produkciju? Naučite kako samostalno kreirati sadržaj, snimati se, uređivati video i objaviti ga na YouTubeu!

Nastavno na održano predavanje „Kako postati YouTuber“, u sklopu koprivničkog Ljeta na Zrinskom organiziramo YouTube projekt ● REC: Summer in Koprivnica. YouTube projekt će započeti s radionicom Kako biti uspješan digitalac na novim medijima pod vodstvom stručnjaka za YouTube Mateja Lončarića, voditelja mreže Joomboos.

Projekti po kojima je JoomBoos poznat: VideoStar natjecanje – prvi regionalni YouTube talent show // Isti san – prva hrvatska YouTube serija // JoomBoos Videostar magazin

Radionica će se održati 12.7.2017. u 11:00 sati u co-working prostoru Poduzetničkog inkubatora, a predviđeno trajanje je 2-3 sata s kraćim pauzama.

Nakon radionice snimajte mobitelom sve važnije događaje u gradu – zabavni sadržaj Ljeta na Zrinskom, sportske, kulturne, edukativne događaje i dostavljajte nam kratke video snimke do 3 min koje ćemo objavljivati na YouTube kanalu RECKC. Dijelite i lajkajte objave na društvenim mrežama pod zajedničkim #reckc. Imati ćete osiguranu mentorsku podršku od strane Joomboos ekipe – Glorije Baerger i Jana Kovačića ukoliko bude potrebno.

Krajem kolovoza organiziramo MEET UP s YouTuberima na kojem ćete moći upoznati svoje idole, slikati se i dobiti autogram + biti će proglašenje najboljeg video uratka te postoji mogućnost suradnje s JoomBoos kanalom.

Ne brinite, nije vam potrebna nikakva posebna oprema – sve što vam treba za radionicu su kreativnost i mobitel (kamera). Sve što vam treba za radionicu su kreativnost i mobitel (kamera). Donja dobna granica za sudjelovanje na YouTube radionici je 8 godina, naravno uz pristanak roditelja.

Sudjelovanje je besplatno | prijave za radionicu na helena.horvat@inkubator.info ili na 048/222-338.