Bogat program povodom Svjetskog dana poduzetništva!

Bogat program povodom Svjetskog dana poduzetništva!

Global Entrepreneurship Network (GEN) je platforma programa i inicijativa usmjerenih na stvaranje jednog globalnog poduzetničkog ekosustava. GEN pomaže ljudima u 160 zemalja da svoje ideje pretvore u obećavajuće nove pothvate – stvarajući radna mjesta, ubrzavanjem inovacija i jačanjem gospodarske stabilnosti u svijetu.

Unutar mreže održava se i Global Entrepreneurship Week – manifestacija koja se održava jednom godišnje diljem svijeta, a služi proslavi poduzetništva, inovativnosti i kreatora posla koji pokreću startupove i sprovode ideje u stvarnost, potiču ekonomski rast i šire blagostanje svoje zajednice. Tijekom jednog tjedna u mjesecu studenom svake godine, GEW inspirira ljude posvuda kroz lokalne, nacionalne i globalne aktivnosti da istraže svoje potencijale kao poduzetnici i inovatori. Ove aktivnosti, od velikih natjecanja i događanja do networking druženja, povezuju sudionike s potencijalnim suradnicima, mentorima te potencijalnim investitorima, upoznavajući ih s novim mogućnostima i prilikama. GEW će se ove godine održati 13.-19.studenog 2017.

Dio mreže Global Entrepreneurship Network je i Koprivnički poduzetnik koji u suradnji s Gradom Koprivnicom provodi program kojim promovira i potiče poduzetništvo: https://genglobal.org/croatia/global-entrepreneurship-week-koprivnica