Dođite na informativno predavanje o Linux OS kao uvod u radionice

Dođite na informativno predavanje o Linux OS kao uvod u radionice

Znate li koji operativni sustav ima više prednosti – Linux vs. Windows? Jeste li imali prilike koristiti Linux ili se želite upoznati s Linux sustavom, naučiti i praktično na računalima savladati osnove instaliranja, korištenja, podešavanja i održavanja Linux operativnog sustava?

Znanje o Linuxu je primjenjivo na mnogim područjima u informatici, stoga dođite na predavanje o Linuxu koja će se održati u subotu, 20. siječnja s početkom u 9.00h u Poduzetničkom inkubatoru Koprivnica (Dravska 17) te je ovo predavanje uvod za daljnje radionice koje ćemo organizirati ovisno o interesu.

Svrha predavanja je polaznicima pružiti osnovne informacije i smjernice bilo da imate potrebe za besplatnim operativnim sustavom na osobnom računalu ili uredskom okruženju.

Voditelj predavanja je Matija Žeželj, sistem administrator koji se bavi Linuxom već 15+ godina te ističe da bi vam znanje o Linuxu moglo pomoći u traženju posla budući da su takva radna mjesta veoma tražena.

Predavanje je besplatno za sve zainteresirane, od srednjoškolaca na dalje, a predznanje nije potrebno osim osnova rada na računalu. Sve što je potrebno je potvrditi svoj dolazak putem obrasca te na predavanje ponijeti prazan USB stick kapaciteta većeg od 8 GB.