Dođite na radionicu i naučite upravljati svojom karijerom!

Dođite na radionicu i naučite upravljati svojom karijerom!

Studenti ste ili srednjoškolci koji razmišljaju o profesionalnom pozivu ili ste nezaposleni koji aktivno traže posao? Nezadovoljni ste trenutnim radnim mjestom? Ova radionica je pravi izbor za Vas! Saznajte što poslodavci očekuju od kandidata koji se prijavljuju za pojedini posao i kako gledaju na tražitelje posla! Naučite kako se pripremiti za selekcijski postupak i kako se prezentirati poslodavcima te izradite svoj osobni plan karijere!

Prijavite se na radionicu “Kako upravljati osobnom karijerom?” koja će se održati 13. prosinca (srijeda) s početkom u 13.00h u co-working prostoru Poduzetničkog inkubatora na adresi Dravska 17, Koprivnica. Predviđeno vrijeme trajanja radionice je 4 sata. Cijena radionice iznosi 200 kn po polazniku.

Sadržaj radionice:

  • Koje su pretpostavke za učinkovito upravljanje karijerom i kada je optimalno započeti sa aktivnostima koje će rezultirati željenim profesionalnim putom? Ima li tu univerzalnih odgovora i rješenja?
  • Od analize vlastitih prednosti, snaga i nedostataka do izrade osobnog karijernog plana;
  • Što poslodavci općenito očekuju od kandidata za pojedini posao? Pogled organizacije na tražitelje posla;
  • Strategije prezentiranja kroz ponudu koja minimalno uključuje životopis, motivacijsko pismo, preporuku/preporuke;
  • Kakav životopis, kakvo motivacijsko pismo, čija preporuka?
  • Kako se pripremiti za selekcijski postupak? Od čega se on uobičajeno sastoji i na što organizacije daju naglasak?

Kome je radionica namijenjena?

Radionica je namijenjena prvenstveno studentima koji promišljaju o profesionalnom pozivu odnosno poslu kojim se kane baviti po završetku studija, ali i ambicioznim srednjoškolcima koji su pri završetku srednjoškolskog obrazovanja te utoliko u situaciji da razmišljaju o nastavku školovanja ili pak o započinjanju profesionalne karijere. Ona itekako može biti interesantna i korisna i svim aktualnim i aktivnim tražiteljima posla u suočavanju sa njihovom ulogom u učinkovitoj potrazi za profesionalnim angažmanom bez obzira na to jesu li na tržištu rada ili su nezadovoljni na poslu u organizaciji iz koje bi iz različitih razloga rado otišli.

Voditelj radionice: Branko Kučan, prof., konzultant za upravljanje ljudskim resursima u tvrtki Prometej

PRIJAVA na mail: helena.horvat@inkubator.info s naznakom “Upravljanje osobnom karijerom”