KATEMA – novi stanar Poduzetničkog inkubatora

KATEMA – novi stanar Poduzetničkog inkubatora

Želja im je nuditi unikatne, luksuzne i rijetke primjerke, očuvane i kvalitetne antikvitete, proširiti ponudu antikviteta na tržištu Hrvatske i regije te omogućiti svakom zaljubljeniku i kolekcionaru širok izbor i prihvatljive cijene.

KATEMA obrt za trgovinu, marketing i usluge je osnovan u lipnju 2017. godine te se bavi trgovinom antikviteta i posredovanjem u trgovini umjetnina i starina. Uz to, nudi usluge otkupa, prodaje, posredovanja i procjene umjetnina, antiknim predmeta i antikviteta.

U svojoj ponudi sadrži veliku ponudu antikviteta iz 19. i 20. stoljeća. Većina njih su vrlo rijetki primjerci, jako dobro očuvani i izuzetno luksuzni. Naglasak je na nalaženju i očuvanju predmeta iz Hrvatske i Europe, naročito talijanske i austrougarske baštine.

– Oduvijek smo bili strastveni sakupljači antikviteta, umjetnina i starina, najprije smo počeli s kolekcionarstvom, a nakon nekog vremena smo željeli podijeliti našu priču s drugima te je tako spontano od hobija nastala KATEMA – istaknuo je vlasnik KATEME Igor Čiković.

U asortimanu KATEME se nalazi stilski antikni namještaj, starine, satovi, slike hrvatskih, talijanskih i njemačkih umjetnika, porculan, lusteri i slično. Osim toga, pruža usluge namještanja apartmana, stanova i kuća u antiknom stilu i usluge iznajmljivanja antikviteta u svrhu scenografije za spotove, TV projekte, serije, filmove i slično.

Sudjelovanjem na sajmovima u Hrvatskoj i vani, Sloveniji, Italiji, Austriji i Srbiji će proširivati asortiman predmeta te osigurati stalnu obnovu asortimana čemu će pridonijeti i ekskluzivna suradnja s dobavljačem iz Slovenije. Možete ih pronaći na Facebooku, a uskoro namjeravaju otvoriti web trgovinu.