Kriptoekonomija

Kriptoekonomija

Koprivnički poduzetnik u suranji s CryptoKC organizira novi krug edukacija na temu kriptovalute. Ovog puta edukaciju će voditi Patrik Banek moderator i organizator CryptoKC Facebook grupe, a sama edukacija biti će bazirana na ekonomskom modelu kriptovaluta s fokusom na Bitcoin.

Na edukaciji ćete saznati koja svojstva mora imati novac, kako načini korištenja različitih kriptovaluta stvaraju prirodnu potražnju, koji je model financijskog poticanja iskrenog ponašanja i kažnjavanja neiskrenog ponašanja majnera, napraviti će se usporedba fiat vauta, dragocjenih metala i kriptovaluta te ćete dobiti praktične upute kako svatko može kupiti kriptovalute na internetu ili od fizičke osobe. Ovo je samo djelić edukativnog i zanimljivog izlagnja, a očekuje vas još mnogo interesatnih informacija.

Ne propustite priliku saznati više 11. 10. 2018. u 16:30 sati, na adresi Koprivnički poduzetnik, Dravska 17 Koprivnica. Prijavite se na edukaciju putem maila edukacije@inkubator.info s naznakom „Kriptovalute“, prijave su obavezne radi ograničenog broja mjesta, a edukacija je besplatna.