Kroz program “Od screeninga do izvoza” istražite mogućnosti za širenje Vašeg poslovanja!

Kroz program “Od screeninga do izvoza” istražite mogućnosti za širenje Vašeg poslovanja!

Poduzeće ste koje uspješno posluje i željeli biste proširiti svoje poslovanje na inozemna tržišta? Ili pak već poslujete na nekim stranim tržištima, ali imate namjeru proširiti izvoz na nova tržišta? Ne možete si priuštiti ozbiljnije studije o stranim tržištima kako biste znali prilagoditi svoj poslovni model za ulazak na ta tržišta? Suočeni ste s preprekama koje vas koče u internacionalizaciji poslovanja?

Dođite u Koprivnički poduzetnik čiji će tim pod vodstvom direktorice Martine Golčić napraviti screening, odnosno procjenu Vašeg poslovanja kroz analizu cjelokupnog modela poslovanja i financijske konstrukcije poduzeća kako bi se dobio detaljan uvid u Vaše poslovne aktivnosti i procese te istražile mogućnosti za razvoj i širenje Vašeg poslovanja. Ukoliko analiza pokaže potencijalnu spremnost Vašeg poduzeća za izvoz, savjetovat ćemo Vas o odabiru adekvatnog modela internacionalizacije i uputiti Vas u naredne korake koje bi bilo poželjno poduzeti kako bi proces izlaska na nova tržišta bio što uspješniji.

Slikovni rezultat za screening business

Molimo sva zainteresirana poduzeća da ispune aplikacijski obrazac koji se nalazi OVDJE
Nakon zaprimljene prijave, kontaktirat ćemo Vas i dogovoriti termin sastanka. Program screeninga Vašeg poslovanja i savjetovanje su besplatni.

Napomena: Prihvatljivi prijavitelji za screening program su isključivo prijavitelji koji imaju registrirano poduzeće.