Nova generacija poduzetnika – Vol. 1

Nova generacija poduzetnika – Vol. 1

Što možemo očekivati od nove generacije poduzetnika? O čemu razmišljaju kada ulaze u poduzetnički pothvat i kako se odlučuju na ulazak u poduzetništvo?

Tomislav Pancirov i Una Čurić će podijeliti svoja iskustva o tome kako hobi može prerasti u ozbiljan posao, a budući da se bave različitim djelatnostima biti će zanimljivo čuti njihove priče iz različitih perspektiva. Kreativnost, strast, strah i u konačnici sreća nalaze se u pozadini svake takve odluke, a naši govornici prenijeti će vam svoja iskustva.

Ako imate hobi koji želite pretvoriti u posao, ako imate ideju i voljeli biste je realizirati, ako u vama čući crv sumnje koji vas usporava u realizaciji poslovanja pozivamo vas da sudjelujete u ovom predavanju i dobijete odgovore na svoja pitanja. Vjerujemo da ćete dobiti poticaj za izlazak iz zone komfora. Govornici će vam ispričati svoje priče, a mi smo tu da vam pomognemo u sljedećem koraku.

Mislite da su vaše ideje čudne i ne vidite način na koji ih možete pretvoriti u posao? Dopustite da vas razuvjerimo i upoznamo s novom generaciju poduzetnika 17. 10. 2018. u 14 sati, na adresi Koprivnički poduzetnik, Dravska 17, Koprivnica. Prijavite se putem maila edukacije@inkubator.info, s naznakom “poduzetništvo”, prijave su obavezne radi ograničenog broja mjesta, a edukacija je besplatna.

Poduzetnici:

Tomislav Pancirov za sebe će reći da je kreativac koji obožava izazove digitalnog okruženja. On je i lifestyle poduzetnik koji je sreću pronašao odvaživši se na nomadstvo u digitalnoj karijeri. Završio je marketing te pokrenuo svoj posao za savjetovanje o digitalnim komunikacijama. Bavi se radom s klijentima i edukacijama u tom području (Online marketing na EFRI-u). Piše za nekoliko portala, vodi svoj blog www.TomislavPancirov.com.

Una Čulić završila je Rani i predškolski odgoj i obrazovanje te je radila kao odgajateljica u dječjem vrtiću. Volontira na različitim manifestacijama koje uključuju rad s djecom. Završila je edukaciju Hypnotism training and examination u Omni Hypnosis Training Centar u Zagrebu te postala član međunarodnog odbora hipnoze, edukacije i certifikacije (IBHEC). Za sebe će reći da ju je oduvijek privlačilo znanje o funkcioniranju ljudskog uma te grane parapsihologije, u hipnozi je pronašla spoj jednog i drugog te ujedno i svoju strast