Otvorene prijave za IT BOOT CAMP Koprivnica

Otvorene prijave za IT BOOT CAMP Koprivnica

Želite steći vještine koje odlično izgledaju u CV-u i izdvajaju Vas  iz mase? Želite upoznati i učiti od cool mentora koji Vam mogu postati budući poslodavci? Imate ideje, a ne znate kako ih razviti? Od pitanja: „Recite mi nešto o sebi“, znoje Vam se dlanovi?

IT boot camp Koprivnica kreće u siječnju 2019. radi se o 12 tjednom inovativnom programu u kojem možete naučiti osnove programiranja, osnovne poduzetničke vještine te vještine uz koje ćete se lakše zaposliti. Naši mentori dolaze iz uspješnih koprivničkih poduzeća i obrta: Codebox, Pobis, Apea, Kontraliht, Vrhovski i spremni su Vam prenijeti svoja znanja.

Program je namijenjen mladim nezaposlenim osobama 20-29 godina (prijavljeni na HZZ-u, izvanredni studenti, osobe koje aktivno traže posao). Ne propustite mogućnost besplatnog stjecanja novih znanja i prijavite se putem linka.

IT boot camp Koprivnica dio je projekta „PARTNERSTVO ZA SVE 2“ odobren je za financiranje od strane Europske unije u okviru poziva „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III“ iz Europskog socijalnog fonda. Projekt traje od 14.05.2018. do 13.11.2020. godine, njegova ukupna vrijednost je 1.999.427,02 HRK (Sufinanciranje od strane EU je 99,08%).

Opći cilj projekta je doprinijeti zapošljivosti dugotrajno nezaposlenih, žena i mladih do 29 godina na tržištu rada Koprivničko-križevačke županije kroz provedbu inovativnih lokalnih inicijativa za poticanje zapošljavanja. Specifični cilj projekta je osigurati učinkovitu provedbu važeće Strategije razvoja ljudskih potencijala Koprivničko-križevačke županije i održivo funkcioniranje Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Koprivničko-križevačke županije.

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost Koprivničkog poduzetnika

Za više informacija o EU fondovima http://www.strukturnifondovi.hr/.

Za više informacija o Operativnom programu Učinkoviti ljudski potencijali http://www.esf.hr/