Otvorene prijave za IT boot camp

Otvorene prijave za IT boot camp

Želite steći vještine koje odlično izgledaju u CV-u i izdvajaju Vas iz mase? Želite upoznati i učiti od cool mentora koji Vam mogu postati budući poslodavci? Imate ideje, a ne znate kako ih razviti? Kod predstavljanja imate tremu i želite je se riješiti ili je barem dobro prikriti?

IT boot camp kreće 14. siječnja 2019. Radi se o 12 tjednom besplatnom inovativnim programu u kojem možete naučiti osnove programiranja, osnovne poduzetničke vještine te vještine uz koje ćete se lakše zaposliti! Iako je program namijenjen mladim nezaposlenim osobama 20 – 29 godina (izvanredni studenti, osobe koje aktivno traže posao, osobe prijavljene na hzz-u) na IT boot camp mogu se prijaviti svi zainteresirani, željni znanja i novih vještina (bez obzira na dob, radni status).

Čuli ste za pojmove Facebook i Google ads, CSS, web aplikacije, hosting, domena, pitch? Želite znati kako ih iskoristiti za razvoj poslovanja ili zapošljavanje? Koji je prototip kupaca, kako napraviti analizu konkurencije, zbog čega su bitni inovativnost i kreativnost te koje su razlike između njih? Zašto nam je potreban marketing i vizualna komunikacija, kako napraviti poslovni plan i kako plivati u administrativnim vodama? Osim navedenog, izbrusiti ćete svoje vještine prezentiranja, razviti samopouzdanje te se riješiti znojnih dlanova i drhtavih ruku. CV će biti podebljan dodatnim znanjima, a vi spremni za pokretanje vlastitog poduzeća ili novog poslodavca.

Naši mentori dolaze iz uspješnih koprivničkih poduzeća i obrta: Codebox, Pobis, Apea, Kontraliht, Vrhovski i spremni su vam prenijeti svoja znanja. Stručnjaci u svojim područjima, izvrsni predavači, osobe su koje će vam pomoći kako da sebe i svoje ideje najbolje plasirate na tržište.

INFO:

  • Program je namijenjenim mladim nezaposlenim osobama 20 – 29 godina (izvanredni studenti, osobe koje aktivno traže posao, osobe prijavljene na hzz-u).
  • Edukacije su besplatne
  • Jednom kada se uključite u program, možete u bilo kojem trenu odustati bez ikakvih obaveza
  • Osim njih na IT boot camp mogu se prijaviti svi zainteresirani, željni znanja i novih vještina (bez obzira na dob, radni status).

Ne propustite mogućnost besplatnog stjecanja novih znanja i prijavite se putem: IT BOOT CAMP

IT boot camp dio je projekta „PARTNERSTVO ZA SVE 2“ odobren je za financiranje od strane Europske unije u okviru poziva „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III“ iz Europskog socijalnog fonda. Projekt traje od 14.05.2018. do 13.11.2020. godine, njegova ukupna vrijednost je 1.999.427,02 HRK (Sufinanciranje od strane EU je 99,08%).

Opći cilj projekta je doprinijeti zapošljivosti dugotrajno nezaposlenih, žena i mladih do 29 godina na tržištu rada Koprivničko-križevačke županije kroz provedbu inovativnih lokalnih inicijativa za poticanje zapošljavanja. Specifični cilj projekta je osigurati učinkovitu provedbu važeće Strategije razvoja ljudskih potencijala Koprivničko-križevačke  županije i održivo funkcioniranje Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Koprivničko-križevačke županije.

   

      

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost Koprivničkog poduzetnika

Za više informacija o EU fondovima http://www.strukturnifondovi.hr/.

Za više informacija o Operativnom programu Učinkoviti ljudski potencijali http://www.esf.hr/