Pixel Industry d.o.o. – novi stanar Poduzetničkog inkubatora

Pixel Industry d.o.o. – novi stanar Poduzetničkog inkubatora

Poduzeće Pixel Industry d.o.o. sa sjedištem u Varaždinu s namjerom širenja poslovanja i zapošljavanja novih radnih snaga otvara ured u Koprivničkom inkubatoru.

Pixel Industry d.o.o. se bavi prodajom premium predložaka za web stranice (PDS predlošci, HTML predlošci, WordPress predlošci), dizajnom i progamiranjem web stranica te dizajnom i programiranjem web aplikacija baziranih na Laravel programskom jeziku.

Kada su Vladmir Mrkela i Andrijana Jarnjak 2014. godine osnovali tvrtku, portfolio je objavljen u časopisu „Web Designer Magazine“ koji je jedan od vodećih časopisa u toj branši. Nakon toga su osvojili mnogo nagrada na raznim web design galerijama.

Rade isključivo na inozemnom tržištu, imali su prilike raditi s klijentima iz cijelog svijeta – Irska, Brazil, Kanada, SAD, Australija, Izrael, Hong Kong, Rusija. Do sada su ostvarili preko 10.000 prodaja te su dobili status Elitnih autora, prestižni status koji dokazuje kvalitetu proizvoda i visok obim prodaja.

Planiraju nastaviti razvoj u smjeru „custom“ rješenja za klijente (web stranice i aplikacije) te daljnje širenje na inozemnom tržištu s većim proširenjem na područje SAD-a i UK-a, u okviru pronalaska „sales-a“ i s vremenom otvaranja podružnice na jednom ili oba tržišta.

Pixel Industry, kao još jedan IT stanar u Inkubatoru će obogatiti našu zajednicu IT poduzeća.