Prilika za poduzetnike! Educirajte se kako brzo i lako doći do kredita!

Prilika za poduzetnike! Educirajte se kako brzo i lako doći do kredita!

Imate u planu investiciju u poslovanju? Prema kojim kriterijima banke ocjenjuju investicijske i druge projekte? Jeste li znali da imate brojne opcije i različite instrumente financiranja koji vam stoje na raspolaganju? Saznajte koje su najpovoljnije opcije za financiranje vaše investicije te koje uvjete morate zadovoljavati!

Koprivnički poduzetnik d.o.o. u suradnji sa Zagrebačkom bankom organizira edukaciju “Kako do kredita?” kako bi poduzetnici stekli potrebna znanja za pribavljanje i korištenje kredita te lakše razumjeli proces traženja i odobrenja kredita kao izvora financiranja rasta i razvoja poslovanja.

Edukacija se sastoji od dva dijela. U prvom će dijelu stručna suradnica za izradu poslovnih planova i studija Gordana Polančec-Volf iz Koprivničkog poduzetnika iznijeti sve dostupne opcije i uvjete kreditiranja uz subvencionirane kamatne stope za MSP-ove kroz programe HAMAG BICRO-a i HBOR-a.

Drugi dio edukacije održat će predstavnici Zagrebačke banke s temom zasnivanja poslovnog odnosa i osnovnih načela kod odabira financiranja, a moći ćete saznati i koje izvore financiranja Zagrebačka banka nudi u dijelu kreditno-garantnog poslovanja.

Edukacije će se održati dana 22.11. (srijeda) s početkom u 13.00h u Poduzetničkom inkubatoru na adresi Dravska 17, Koprivnica (dvorana za sastanke, 1. kat). Edukacija je besplatna, a namijenjena je malim i srednjim poduzetnicima i poduzetnicima početnicima koji imaju u planu financirati investiciju ili projekt za unaprjeđenje vlastitog poslovanja. Predviđeno trajanje edukacije: sat i pol.

Pridružite nam se i informirajte se uz mogućnost konzultacije nakon održane edukacije. Molimo Vas da potvrdite svoje sudjelovanje na mail: helena.horvat@inkubator.info s naznakom „edukacija Kako do kredita“.