Provedeni projekti

Korak prema novim životnim mogućnostima

PROGRAM: Program za razvoj ljudskih potencijala (IV. Komponenta IPA programa)

 

CILJ PROJEKTA: Svrha projekta je uključivanje Roma i dugotrajno nezaposlenih osoba starijih od 40 godina u društvo i na tržište rada kako bi se smanjio broj korisnika socijalne pomoći. Cilj je jačanje motivacije za zapošljavanje i društvenu uključenost ciljne skupine, stvaranje preduvjeta za osnivanje zadruge za proizvodnju tradicionalnih proizvoda od šibe te samozapošljavanje. Nositelj je bio Grad Koprivnica dok su partneri na projektu bili Koprivnički poduzetnik d.o.o., Centar za socijalnu skrb Koprivnica te pridruženi partneri Udruga Roma Koprivničko-križevačke županije „Korak po korak“.

 

TRAJANJE PROJEKTA: 28.8.2013. – 28.8.2014.

 

UKUPNA VRIJEDNOST PROJEKTA: 75.412,02€ (79,94% sufinancira EU)

 

 

Strossmerg

PROGRAM: Flanders – Central andEastern Europe Programme

 

CILJ PROJEKTA: Cilj projekta je promocija lokalnih poduzeća i hrvatskog gospodarstva u Flandriji, stvaranje strateškog plana za poslovne zone i poslovni inkubator u Koprivnici. Grad Koprivnica je kao prijavitelj, u suradnji s Koprivničkim poduzetnikom d.o.o. sudjelovao u provedbi projekta Strossmerg.

 

TRAJANJE PROJEKTA: ožujak 2009. – travanj 2010.

 

UKUPNA VRIJEDNOST PROJEKTA: 123.021,69€, dok je budžet Grada Koprivnice iznosio 43.299,04€.

 

 

Adriafooquality

PROGRAM: INTERREG III A Jadranska prekogranična suradnja

 

CILJ PROJEKTA: Cilj projekta je doprinijeti stvaranju preko jadranske suradnje na području uzgoja zdravog i kvalitetnog voća, povrća i stoke, s naglaskom na porijeklo proizvoda kroz niz integriranih aktivnosti. Osim Koprivničkog poduzetnika d.o.o., na projektu su sudjelovali partneri iz 5 zemalja.

 

TRAJANJE PROJEKTA: 2006. – 2008.

 

UKUPNA VRIJEDNOST PROJEKTA: 718.916,00 €, budžet Koprivničkog poduzetnika je 50.000,00 € (85 % financira EU)