WE GROW – projekt potpore ženama poduzetnicama

WE GROW – projekt potpore ženama poduzetnicama

Uspješna poslovna karijera s jedne strane i usklađivanje s obiteljskim obvezama s druge strane, zvuči nemoguće?

Žene se suočavaju s više poteškoća od muškaraca uglavnom u pristupu financiranju, obuci, umrežavanju, stoga je EU odobrila financiranje za projekt koji se bavi ovom problematikom – WE GROW http://www.womenentrepreneurs.eu/. Cilj projekta je poticanje sudjelovanja žena i povećanje uspjeha žena u EU fondovima za istraživanje, razvoj i inovacije. Konkretnije, WE GROW http://www.womenentrepreneurs.eu/ podupire žene poduzetnice iz Belgije, Grčke, Hrvatske i Švedske kroz:

– Podizanje svijesti o programima podrške i mogućnostima financiranja

– Izravna podrška i mentorstvo prilikom prijave za H2020 SME instrument

Ukoliko se pronalazite u navedenom, podnesite zahtjev za usluge WE GROW projekta ispunjavanjem ove kratke ankete: https://sv.surveymonkey.com/survey-taken/?sm=2DBgPvjZgsdWc_2FX0pF8PeEoFevfSU5boirkK9Lf9HhTn_2BblVI3VD7zvqLbZuc6c4PUZtEkZpyQbt61clhwjzrTORnezdiCwQdunzYrNu01E_3D

Za sve dodatne informacije možete se javiti Tehnološkom parku Varaždin na broj 042 500 050. Emilija Stručić emilija.strucic@tp-vz.hr i Monika Levanić  monika.levanic@tp-vz.hr iz Tehnološkog parka Varaždin dati će vam sve informacije vezane uz sudjelovanje u ovom projektu.