Želiš saznati kako zaraditi na kriptovalutama? Pozivamo te na druženje!

Želiš saznati kako zaraditi na kriptovalutama? Pozivamo te na druženje!

Jeste li čuli za kriptovalute i blockchain tehnologije? Znate li što je Bitcoin?

Ono što su nekad bile dionice, danas su to kriptovalute. Za razliku od dionica koje rastu i padaju u ovisnosti o poslovanju firme, kriptovalute mnogo češće osciliraju i ovise isključivo o potražnji na tržištu. Blockchain je zapravo baza podataka, ali ju je nemoguće unazad mijenjati i svima je dostupna.

Na Pravnom fakultetu u Ljubljani organiziran je event na engleskom jeziku na temu Kripto-ekonomija na kojem će stručnjaci iz spomenutog područja detaljnije upoznati sve sudionike o blockchain  tehnologiji i kriptovalutama. Slovenija je zemlja koja je napravila velik iskorak u kripto-ekonomiji upravo zahvaljujući slovenskim fintech start-upovima koji se bave poslovanjem temeljenom na blockchain tehnologiji. Jedan od govornika će biti i osnivač Cofound.it globalne platforme koja povezuje start-upove, stručnjake i sve ostale koji se žele baviti blockchain poslovanjem.

Za sve vas koje zanimaju kriptovalute, Koprivnički poduzetnik vas poziva na druženje u četvrtak 14. rujna u prostor co-workinga u Poduzetničkom inkubatoru, Dravska 17, Koprivnica s početkom u 17.10h na praćenje prijenosa uživo (Livestream) spomenutog eventa koji se održava u Ljubljani.

 

ŠTO?
(LIVESTREAM) eventa u Ljubljani na temu Crypto-economy

Speakers:
1# Lan Filipič – Deloitte Slovenija / Cofound.it
2# Peter Merc – Lemur legal
3# Tilen Šarlah – Crypto broker

GDJE?
Co-working prostor Poduzetničkog inkubatora, Dravska 17, Koprivnica

KAD?
14. rujna (četvrtak)
17.10h – 20.30h

 

Kako doći do Bitcoina? Kako postati Bitcoin Miner? Da li takozvano rudarenje može biti isplativo? I konačno, kako trgovati kriptovalutama i zaraditi? To su samo neka od pitanja na koja ćete dobiti odgovor. Dođite na druženje i pronađite istomišljenike koji imaju iste interese kao i vi. Razmijenite informacije i iskustva sa zaljubljenicima u kriptovalute i unaprijedite svoje trgovanje kriptovalutama. A svi vi koji se još uvijek niste susreli s tim, sad je pravo vrijeme da krenete! Čekamo vas!