Želite ostvariti bolje rezultate u poslovnom i privatnom životu? Pravo je vrijeme da naučite upravljati vremenom!

Želite ostvariti bolje rezultate u poslovnom i privatnom životu? Pravo je vrijeme da naučite upravljati vremenom!

Vrijeme ne možemo zaustaviti, posuditi ili kupiti. Većina ljudi bi željela imati više vremena u svom danu, a s obzirom da vrijeme ne možemo kupiti novcem, možemo samo naučiti kako njime učinkovitije upravljati.

Naučite upravljati vremenom na racionalan i efikasan način te unaprijedite svoje metode rada! Ostvarite bolje rezultate i imajte veću kontrolu nad svojim poslovanjem, ali i svojim životom! 

Znati učinkovito upravljati vremenom osnovna je vještina uspješnih ljudi.

Dođite na edukaciju koja je namijenjena poduzetnicima, zaposlenicima, svima vama koji mislite da je vrijeme važan čimbenik u poslu i životu, svima koji krajem dana ne završe zadatke koje su si zadali taj dan, svima kojima je svladavanje vremena poslovni i privatni izazov.

Sadržaj:

  • Analiza vremena – kako upravljam svojim vremenom
  • Preduvjeti za preuzimanje kontrole nad vremenom
  • To do lista – sustavan pristup planiranju
  • Metode određivanja prioriteta
  • Tehnike kalendarizacije
  • Efekt oštrice pile
  • Zamke koje nam postavlja vrijeme
  • Osobna učinkovitost – kako prevladati odugovlačenje

Edukacija će se održati 27.04. (petak) s početkom u 14.00h u co-working prostoru Poduzetničkog inkubatora na adresi Dravska 17, Koprivnica. Prijavite se OVDJE. Prijave  su otvorene do 24.04.

Predviđeno vrijeme trajanja edukacije: 3h
Cijena edukacije: 250,00 kn

Predavačica je mr.sc. Asja Lajtman Bosilj, poslovna savjetnica i trenerica, direktorica tvrtke Avus d.o.o. za poslovne usluge, organizaciju edukacija i razvoja zaposlenika, certificirana je trenerica poslovnih edukacija u programu verificiranom od Ministarstva obrazovanja i licencirana partnerica međunarodnog programa Master in Mind. Uz dugogodišnje radno iskustvo na menadžerskim pozicijama ima i bogato iskustvo u održavanju internih i eksternih edukacija na području razvoja mekih vještina. Članica je HR centra i konzultantica EBRD.